Manager / ondernemer horeca

Spice Beachclub B.V.

Bij Spice Beachclub in Scheveningen bieden we een dynamische leerervaring voor een leerling Management en Ondernemer Horeca. Je begint je werkdag met het voorbereiden van de opening: bijvullen van voorraden, schoonmaken en klaarzetten van tafels. In de middag leer je de operationele kant: het aannemen van bestellingen, verwelkomen van gasten en het ondersteunen van het bedienend personeel. Ook krijg je inzicht in administratieve taken, zoals voorraadbeheer en kasadministratie. In de namiddag, wanneer de drukte toeneemt, leer je hoe je personeel coördineert en gasten tevreden houdt. Aan het einde van de dag help je bij het opruimen en plannen voor de volgende dag. Je leert gastbeleving, personeelsmanagement, inkoop, administratie en de dagelijkse operationele processen van een horecagelegenheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de volgende vaardigheden: - gastgerichtheid - communicatieve vaardigheden - teamspeler - flexibiliteit en stressbestendig - verantwoordelijkheidsgevoel - zelfstandigheid - interesse in horeca en ondernemerschap - nauwkeurigheid en organisatorisch talent - tijdmanagement

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame werkplek aan het iconische Scheveningse strand, waar je in een bruisende, toeristische omgeving gastbeleving leert. Je wordt begeleid door ervaren horeca- en managementprofessionals die je helpen groeien in je vak. Elke dag is dynamisch: van voorraadbeheer en personeelsroosters tot gasten verwelkomen en administratieve taken. We bieden ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met kansen om door te groeien naar een leidinggevende functie. In een informele sfeer werk je in een team dat elkaar ondersteunt en flexibiliteit biedt.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder