Stayokay Den Haag Ligt jouw interesse bij de front office en ben je ready om te leren? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Jij gaat... > gasten ontvangen, in- en uitchecken en zorgt tijdens jouw shift voor een goede gang van zaken bij de front office > aan de slag met PMS, ons reserveringssysteem, voor zowel groeps- als individuele reserveringen > nauw samenwerken met jouw collega's en helpt waar nodig
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij hebt... > er vooral heel veel zin in, volgt een relevante mbo-opleiding en komt minimaal 4 maanden stagelopen (langer mag altijd) > geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden > als echte ‘local know it all’ de leukste tips voor onze gasten > geen moeite met de Nederlandse en Engelse taal
Wat biedt het bedrijf?
Jij krijgt... > een stageplek met veel afwisseling, ruimte voor initiatief, flexibiliteit én lekkere koffie > natuurlijk elke maand een passende stagevergoeding van €500 op jouw bankrekening > een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is > een Stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat