Manager / ondernemer horeca

Stayokay Den Haag Ligt jouw interesse bij de front office en ben je ready om te leren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jij gaat... > gasten ontvangen, in- en uitchecken en zorgt tijdens jouw shift voor een goede gang van zaken bij de front office > aan de slag met PMS, ons reserveringssysteem, voor zowel groeps- als individuele reserveringen > nauw samenwerken met jouw collega's en helpt waar nodig

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt... > er vooral heel veel zin in, volgt een relevante mbo-opleiding en komt minimaal 4 maanden stagelopen (langer mag altijd) > geen probleem met multitasken en kan zelfs tijdens hectische momenten het hoofd koel houden > als echte ‘local know it all’ de leukste tips voor onze gasten > geen moeite met de Nederlandse en Engelse taal

Wat biedt het bedrijf?

Jij krijgt... > een stageplek met veel afwisseling, ruimte voor initiatief, flexibiliteit én lekkere koffie > natuurlijk elke maand een passende stagevergoeding van €500 op jouw bankrekening > een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is > een Stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder