Boerengoed Den Bosch Kom jij ons gezellige team versterken?
Boerengoed Den Bosch is een restaurant gevestigd in de Bourgondische stad 'Den Bosch'. In het restaurant bereiden wij de beste Grill & Pannenkoek gerechten van de omgeving. De student/werknemer is werkzaam in de bediening van het restaurant en serveert de gerechten/drankjes in het restaurant. Naast het draaien van het restaurant is het ook mogelijk dat de student/werknemer wordt ingezet tijdens verschillende bijeenkomsten binnen onze locatie. Wij hebben namelijk ook een aanbod in verschillende arrangementen; koffietafels, vergaderingen, verjaardagsfeesten, borrels etc..
Naar wie zijn wij op zoek?
De student of werknemer beschikt over een vlotte babbel en heeft een gastvriendelijke houding. Daarnaast heeft de student/werknemer oog voor details en heeft hij/zij creativiteit.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt de student of werknemer een veilige werksfeer. Daarnaast is het mogelijk om binnen het bedrijf door te groeien met als gevolg kans op een vaste aanstelling in het team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf