Brasserie de Helftheuvel Enthousiaste leerling gezocht!
De student zal hier alles leren over het zijn van een manager in de horeca. Hoe je er voor zorgt dat je gasten niks te kort komen en dat jij het gezicht word van ons bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Van jou verwachten wij een gedrevenheid en echte passie om in ons fijne team mee te draaien. Hierbij is hygiƫne en persoonlijke verzorging ook een heel belangrijk onderdeel zodat je altijd representatief verschijnt op je nieuwe werkdag.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een hele fijne en veilige werkomgeving met de mooiste werktijden die je kan hebben in de horeca. Aangezien wij een dagzaak zijn ben je in de avond uren vrij, hoe mooi is dat! De werkkleding ligt hier elke dag al voor je klaar en word ook voor je gewassen, daar hoef je zelf dus niet meer naar om te kijken. Ook je lunch en drinken tijdens het werk word door ons aangeboden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf