NUL73 Lunch en dinercafé Kom jij werken en leren in een leuk, gezond en origineel lunch en dinercafe, dan heten wij jou graag welkom!
Als leerling Meewerkend horeca ondernemer ga je samen met het hele team ervoor zorgen dat de gasten goed, kwalitatief en lekker kunnen genieten van hun dagje uit. - Denk aan alle restaurant en keuken werkzaamheden - Maken van roosters en werkschema's - Inventariseren en controleren van de restaurant en keuken voorraden - De rest leren wij je - Uitgangspositie is een volwaardig lid te worden van het managementteam, hierdoor zul je dus in alle werkzaamheden binnen ons bedrijf mee genomen worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent sociaal - Je bent een echte teamplayer - Je bent flexibel (geen 09.00-17.00 mentaliteit) - Je denkt in oplossingen en niet alleen in problemen - Je wilt alle processen continu verbeteren
Wat biedt het bedrijf?
NUL73 bied jou een unieke leerplek binnen een warm en hecht team. Je zult opgenomen worden in een soepel draaiend bedrijf waar werkplezier hoog in het vaandel staat.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf