Assistent dienstverlening

Efendys foodbar Efendys FoodBar is op zoek naar leuke stagiaires

De dag begint meestal met het voorbereiden van de werkplek. Dit kan onder andere het opzetten van tafels, het controleren van servies en bestek, en het zorgen voor een schone en georganiseerde omgeving omvatten. Het schoonhouden van de werkruimte is een essentieel onderdeel van de horeca. Stagiairs kunnen tafels afruimen, servies en bestek afwassen en de algemene schoonmaak van de eetruimte en keuken bijhouden. In de horeca is het van het grootste belang om strenge hygiëne- en voedselveiligheidsnormen te handhaven. Stagiairs leren hoe ze schoonmaakprocedures moeten volgen om ervoor te zorgen dat keukens, eetruimtes en apparatuur schoon en vrij van bacteriën zijn. Ze leren ook hoe ze voedsel veilig moeten hanteren, bewaren en bereiden om besmetting en ziektes te voorkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Klantgerichtheid: Het vermogen om vriendelijk, hoffelijk en behulpzaam te zijn naar gasten is van het grootste belang. Klanttevredenheid staat centraal in de horeca. Leergierigheid: De horeca is een evoluerende sector met nieuwe trends en technologieën. Bereidheid om te blijven leren en je vaardigheden aan te passen is belangrijk voor succes.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Efendys FoodBar of in de bredere horecasector zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je ambitie, ervaring en vaardigheden. Hier zijn enkele veelvoorkomende carrièremogelijkheden en doorgroeipaden in een restaurant: Keukenmedewerker naar Chef-kok: Als je begint als keukenmedewerker, kun je doorgroeien naar een positie als souschef en uiteindelijk chef-kok. Dit vereist doorgaans uitgebreide culinaire kennis en leidinggevende vaardigheden. Serveerster/ober naar Restaurantmanager: Vanuit een rol in de bediening kun je groeien naar de positie van restaurantmanager. Dit omvat verantwoordelijkheden zoals het beheren van het personeel, het beheren van de financiën en het waarborgen van de algemene operationele efficiëntie van het restaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder