Manager / ondernemer horeca

Good Seasons City Centre Hotel den Bosch Gezellig familiehotel in hartje 's-Hertogenbosch

Geen dag is hetzelfde! De stage zal voornamelijk gericht zijn op alle ins- en outs van de Front-Office, maar je zal ook zeker een keer een biertje tappen of een koffie serveren. Het is een all-round functie, waarin je alle aspecten van het hotel mag leren kennen. Zo leer je het hotel van voor tot achter, gebaseerd op jouw stageopdrachten, maar vooral gebaseerd op wat jij leuk vind en graag wilt leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij houden van gezelligheid! Als ambassadeurs van de Bossche horeca stralen we graag de warmte en gezelligheid uit die past bij deze mooie stad. Een praatje met de gast hoort er absoluut bij. Wij gaan tot het uiterste voor de gast, en dan nog een beetje verder, dus als je graag die extra stap zet dan zoeken we jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een gezellig team, met een goede dosis humor. Wij bieden een flexibele werkplek met een flexibel rooster. Je kunt je bij ons ontwikkelen in het gedeelte wat je zelfs het meest interessant vind. Mocht het goed bevallen is het zeker mogelijk om bij ons door te groeien! Wij bieden goede werktijden ( geen onnodig lange dagen), een fijn rooster en zelfs een hotelgym!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder