Zelfstandig werkend kok

Grand Cafe Carras Zelfstandig werkend kok gezocht! Start als leerling en groei door!

Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen Zelfstandig oplossen van kleine storingen Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.), klaarzetten van hulpmiddelen Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl) Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen Bewaken van houdbaarheid & hygiën

Naar wie zijn wij op zoek?

Initiatief nemen: begint uit zichzelf, wacht niet af; heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit; kijkt in het eigen werk vooruit en komt in actie als dat nodig is; ziet als zaken (ook buiten het eigen werk) blijven liggen en pakt ze op als dat kan. Coachen / Instrueren: toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt; weet te motiveren en enthousiast te maken; geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken; laat anderen voorbeeldgedrag zien. Kwaliteitsgericht: corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan; vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service; komt met voorstellen om zaken beter te doen. Stressbestendig: blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig; herstelt snel na tegenslag of teleurstelling; blijft ook onder druk doelgericht werken.

Wat biedt het bedrijf?

Baan in het centrum van een grote stad Flexibiliteit in het rooster Gezellig hecht en jong team Kans op een vaste baan na de studie

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder