Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Groenrijk Enthousiaste horeca stagiaire gezocht

In ons tuincentrum, hebben wij een tuincafé met 80 tot 100 zitplaatsen (afhankelijk van het seizoen). Ons tuincafé is 7 dagen per week geopend en wij vinden het belangrijk dat we betaalbaar zijn voor iedereen. We serveren ontbijtjes, lunches en verzorgen high teas. Wat je in onze horeca kan leren: - Bereiden van maaltijden - Inkopen van goederen - Ontvangen van goederen - Creatief zijn als kok, dus vernieuwende gerechten bedenken met een passende prijs. - Gastvrijheid staat centraal in onze winkel en horeca. - Voorbereidingen voor opening - Kennis over waren Daarnaast kom je in een hecht team terecht, die je overal mee wil helpen en open staat voor al jouw ideeën en creativiteit We staan ook open voor een BBL leerbaan of leerwerktraject.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als medewerker van het Tuincafé ben je het aanspreekpunt van de horeca, en één van de vaste gezichten voor onze gasten. Werken binnen een Tuincentrum betekend werken in een constant afwisselende omgeving, afhankelijk van de seizoenen. In de drukke periodes weet je het hoofd koel te houden en werk je samen met je collega’s, in de rustigere periode sta je mogelijk alleen of ben je inzetbaar op andere afdelingen. Je zorgt er voor dat het terras en presentatie er verzorgd en aantrekkelijk uitzien en dat vereiste hygiëne in acht wordt genomen. Daarbij laat je de gast zich thuis voelen en probeert zo veel mogelijk in zijn/haar behoefte te voorzien. Je bent verantwoordelijk voor: - Het welkom heten van gasten - Het op een juiste manier bereiden van onze broodjes en salades. - Koffies bereiden met een barista machine. - Het verzorgen van een aantrekkelijke product presentatie. - Het bedienen van de kassa - Het afsluiten van de horeca locatie.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een plekje in een warm en hecht team, binnen ons bedrijf zijn er zeker doorgroeimogelijkheden en is er kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder