Leidinggevende bediening

Heinde Den Bosch Word jij leidinggevende in onze top zaak?

Tijdens jouw stage zal je de rol als leidinggevende van de dag en avond gaan vervullen. Jouw werkdag begint met de voorbereiding van de avond. Deze voorbereiding bestaat uit onder andere het doorsturen van het rooster, controleren en juist indekken van de tafelindeling, het nabellen van reserveringen, aansturen van de medewerkers die overdag aan het werk zijn, communiceren met de keukenmedewerkers over bijzonderheden (denk aan het doorgeven van allergieën). Na het personeelseten zal de avond van start gaan. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de gasten en zorgt dat alle gasten netjes ontvangen worden en aan de juiste tafel worden geplaatst. Verder zorg jij ervoor dat alle medewerkers hun taken uitvoeren en dat jij hen aanstuurt waar nodig. Daarbij zal je ook gaan leren om rekening te houden met personeelskosten en hoe deze geminimaliseerd kunnen worden. Al met al een heel leerzame stage waarin je genoeg gaat leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij flexibel, enthousiast en sociaal bent. Daarnaast is het belangrijk dat jij als een echte teamspeler kan werken om de gasten de optimale avond te laten beleven.

Wat biedt het bedrijf?

Het is mogelijk dat je na de stage bij ons blijft werken. We zijn altijd op zoek naar horeca toppers en voor jou maken we een plekje. Het is een hecht en groot team, met veel jonge mensen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder