Koll's Eten & Drinken
de student wordt meegenomen in alle processen van het bedrijf. en krijgt zo een heel goed en uitgebreid zicht op het wel en wee van een cafetaria.
Naar wie zijn wij op zoek?
leergierig zijn en geintereert.
Wat biedt het bedrijf?
ons bedrijf is veelzijdig en heeft veel verschillende vaardigheden te bieden van het horeca vak.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder