Intratuin Rosmalen Een fijnproever met groene vingers gezocht!
In restaurant De Proeftuin ben je van alle markten thuis. Dit ga je doen: ? De voorbereiding en bereiding van de lekkerste gerechten en drankjes volgens onze recepten; ? Allround horecawerkzaamheden: bestellingen van gasten verwerken en afrekenen, schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant en je houdt de spoelkeuken bij. ? Je verwent jouw collega’s op de koopavond van een maaltijd met een lekker toetje!
Naar wie zijn wij op zoek?
Dit ben jij: ? Je communiceert makkelijk met klanten én je team; ? Jij bent een echte gastheer/-vrouw; je herkent de behoeften van de gast; ? Je werkt hygiënisch en netjes; ? Je hebt een afgeronde horeca-opleiding en/of aantoonbare werkervaring in de horeca en kennis van HACCP; ? Je bent op doordeweekse dagen, één wisselende weekenddag (per week) en enkele feestdagen beschikbaar. Je hebt sowieso vrij op 1 januari, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag.
Wat biedt het bedrijf?
Naast veel groengeluk bieden we jou: ? Een arbeidsovereenkomst van 24-32 uur in de week; ? Een salaris waar je blij van wordt passend bij jouw ervaring, relevante kennis en leeftijd; ? Een leuke, veelzijdige en leerzame baan in een gezellig team. Af en toe vergeet je dat je aan het werk bent; ? Werken in een natuurlijke en gezonde omgeving; ? Altijd 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel en natuurlijk in ons restaurant ‘De Proeftuin’
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring