Zelfstandig werkend kok

NIPPEN Werken in een Restrobar die elke week een nieuwe kaart heeft? Kom naar Nippen!!!

Nippen is een jong energiek bedrijf. Waar we wekelijks wisselen van menukaart. Onze menukaart bestaat uit 12 gerechten. 3 vis, 3 vlees, 3 vega en 3 desserts. Jij als leerling krijgt de mogelijkheid om mee te denken en te creren. We werken met dag verse producten en zijn constant opzoek naar de nieuwste trends en smaken. Oude en nieuwe technieken komen hier samen. We zijn een groot voorstander van alles zelf maken zo fileren we zelf de vis en komen de groentes vuil binnen en vlees vaak alleen in technische delen. Wij als nippen proberen no waste te werken op die manier ontstaat er meer en meer creativiteit. Nippen draait zo wel lunch als diner. Omdat wij een kleine maar knusse keuken hebben zul je van alles leren warm, koud en patisserie. We hopen vooral jou als leerling bij te kunnen staan met kennis, kunde en creativiteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken in jou als leerling spontaniteit, leergierigheid, oog voor detail, het vermogen om te kunnen schakelen en het belangrijkste gezelligheid. Nippen heeft een hecht vast team wat maakt dat je snel opgenomen wordt en de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling. Een hecht team. Doorgroeimogelijkheden. De kans om te mogen experimenteren en te ontdekken wie jij bent als kok.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder