Zelfstandig werkend kok

Warenhuis / Café Jeronimus zelfstandig werkende kok in opleiding, op zoek naar veel ervaring!

Als kok in opleiding kom je onder de vleugels van leermeester en chef-kok Richard te werken. Samen met hem en ons keukenteam wordt je verantwoordelijk voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner. Onze kwaliteit en locatie zorgen voor een grote drukte tijdens de lunch en het diner. De hierbij behorende planning, voorbereiding en uitvoering maken je dag gevarieerd, net als je werkdagen en tijden, ook deze kunnen variren. Maar plannen doen we natuurlijk samen, in overleg.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij al van jou verwachten; - je bent creatief; je werkt volgens richtlijnen en werkinstructies, maar zoals het een kok betaamd ben je creatief in de opmaak en afwerking van onze gerechten (bv desserts). Een nieuw gerecht of zelfs nieuwe kaart? Jij komt met input! - je bent zelfstandig; natuurlijk kom je om te leren en begeleiden we je waar nodig, maar zodra jij een MEP-lijst of recept hebt gekregen ga je zelfstandig aan het werk. - je bent gedreven; je komt niet naar ons bedrijf omdat het moet, maar omdat je graag WIL en de 'drive' hebt om het maximale uit je stage en studie te halen!

Wat biedt het bedrijf?

Als jouw stage een succes is geworden en het lijkt je leuk om na je stage/studie in onze keuken te blijven werken, dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder