Zelfstandig werkend kok

Restaurant Loff Leerling kok gezocht bij Restaurant LOFF

Wat gaat de student of werknemer doen? Kom werken bij LOFF; het enige echte Big Green Egg restaurant in Den Bosch, dat net in een volledig nieuw jasje is gestoken! Lijkt het jou leuk om te komen vlammen in onze splinternieuwe keuken? Weet jij van aanpakken en ben je toe aan een next step? Dan ben jij misschien wel de grillmaster die wij zoeken! Bij dit unieke restaurant waar het altijd zomer lijkt door de heerlijke BBQ-geur, is niets te gek. Lunch, borrel, diner? LOFF is all you need! WIE ZOEKEN WIJ? Als leerling-kok ga je werken in de splinternieuwe keuken van LOFF en stap je op het perfecte moment in om mee te groeien en vol passie samen met een topteam ertegenaan te gaan. Wat voorop staat is dat je dagelijks mag werken met onze prachtige ingebouwde Green Eggs en terecht komt in een hecht keukenteam dat bestaat uit een chef, een souschef, collega zelfstandig werkende koks, medewerkers keuken en spoelkeuken medewerkers. Je zorgt uiteraard voor de juiste bereiding en opmaak van

Naar wie zijn wij op zoek?

DAARNAAST VINDEN WIJ HET BELANGRIJK DAT JE: • Een erkende koksopleiding volgt. • Je zeer kwaliteitsgericht bent. • Het geen probleem vindt om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken. • Je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en stressbestendig bent. • Samenwerken heerlijk vindt. • In staat bent om alle taken in de keuken uit te voeren of bereid bent dit te leren. • Open staat voor digitalisering en efficiëntie verhoging.

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ? • Een uitdagende functie binnen onze bedrijven. We zijn een horecaonderneming met twee bedrijven die naast elkaar liggen, dus doorgroeimogelijkheden zijn absoluut aanwezig! • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding met goede secundaire voorwaarden. • Afwisselend werk met de leukste, knapste, grappigste collega’s • Wij vinden je privéleven ook belangrijk, daarom worden roosters vier weken van tevoren gepubliceerd en werken wij volgens de nieuwste digitale vormen voor optimalisatie en structuur. Daarnaast hanteren we in de keuken een vierdaagse werkweek. • Een nieuwe, professionele keuken waarin HACCP gehanteerd wordt, met een prettige routing en de nieuwste vormen van digitalisering. • Gezellige personeelsborrels en twee keer per jaar een gaaf personeelsfeest! Wil je hier alles over weten en kan je niet wachten om deel te nemen aan dit geweldige avontuur? Grab your chance en solliciteer snel!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder