Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Proeflokaal Bregje den bosch Enthousiaste Leidinggevende gezocht keuken en restaurant.

Wij zijn gierig om de studenten een leuke ervaring in de horeca te kunnen aanbieden en hen de kans te geven om hun schoolkennis in de praktijk te kunnen gebruiken. Ik hoor het jullie al denken, worden wij hiervoor ook betaald? Natuurlijk, bij ons worden je het minimum loon per uur betaald en heb je ook recht op je tips. Bregje Den Bosch is een schattig niet al te groot restaurant waar we een gezellige sfeer crieeren onder elkaar. Bregje bevindt zich aan de achterkant van het station, dus makkelijker bereikbaar kunnen we niet zijn. Neem gerust contact met ons op, liefst via e-mail en dan kunnen we kijken hoe je in ons team past en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoon die graag wil leren en openstaat voor feedback. Er is geen ervaring vereist om bij ons te komen werken, alleen een positieve instelling en de bereidheid om nieuwe vaardigheden op te doen. Als je gemotiveerd bent en graag deel uitmaakt van een dynamisch team, horen we graag van je!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke werksfeer waar we het gezellig maken. Bij ons helpen we elkaar als een team en creƫren we een aangename en gezellige omgeving. Als je graag in een team werkt en bij wilt dragen aan een positieve sfeer, nodigen we je uit om te solliciteren! Wij bieden ook een mooi salaris en natuurlijk de aantrekkelijke fooien aan het einde van de maand, waar we samen voor werken. Als je gemotiveerd bent om in een gezellige en ondersteunende omgeving te werken, horen we graag van je! Een extra pluspunt is dat we gevestigd zijn achter het station, wat ideaal is voor mensen die met het openbaar vervoer komen. Als je enthousiast bent om in een toegankelijke en gezellige werkomgeving aan de slag te gaan, dan horen we graag van je!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder