Restaurant Copain Want to become the best host?!
Jij als Gastheer/vrouw gaat mij en het team helpen om een ultieme gastervaring te creëren. Het gaat hierom persoonlijke service op maat. We zijn een klein team en de taken hierin zullen echt niet alleen de leukste taken zijn. Bijna alle taken zullen aan bod komen tussen het ontvangst van gasten en wanneer ze het restaurant verlaten. Het is aan jou hoeveel en welke taken dit zullen zijn. Alles is mogelijk;)
Naar wie zijn wij op zoek?
Ik ben op zoek naar man/vrouw die het uiterste van zich zelf vraagt en die zelfstandig kan werken, die wil presteren en die wil doorgroeien naar de top van de horeca of diegene die opzoek is naar het uiterste van zich zelf en die op zijn/haar niveau de beste wil zijn! Ik kan daarvoor zorgen. Ben jij gastgericht en houd je ervan in een goede sfeer onze toffe zaak nog beter te maken dan ben jij diegene die ik zoek!
Wat biedt het bedrijf?
Een nieuwe Zaak waar je in een intieme speak easy sfeer in het centrum van Den Bosch komt te werken. Hierin bieden wij een relaxte sfeer met super leuke gasten. Jou collega's willen samen met jou het beste voor hun gasten. We zijn een leuke en gezellig team, maar wel serieus op de momenten waar het moet. Wat ik jou kan bieden hangt af van jou inzet en motivatie. Wat heb jij mij te bieden?
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan