Mediavormgever

SOLVY Wil jij een zichtbare bijdragen hebben geleverd na je stageperiode laat dan snel van je horen!

Solvy is een startend bedrijf dat op zoek is naar een getalenteerde designer met digitale ambities die ons op diverse gebieden kan ondersteunen. Bij ons wordt veel waarde gehecht aan vrijheid en initiatief. Als jij op zoek bent naar een dynamische omgeving waar je volledig kunt meedraaien in een echt bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn specifiek op zoek naar iemand die ervaring heeft of interesse heeft in: - Webdesign - UX design - Het ontwerpen van advertenties - Marketinguitingen Als je graag wilt bijdragen aan verschillende aspecten van ons bedrijf en bereid bent om initiatief te tonen, dan moedigen we je zeker aan om te solliciteren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het geheim om een vakman te worden is eigenlijk heel eenvoudig: passie. Het is niet alleen een kwestie van eindeloos oefenen of naar school gaan; je hebt ook een gezonde dosis passie nodig! Het is die onuitputtelijke drive en liefde voor wat je doet die je voortstuwt, je inspireert om te blijven leren en groeien in je vak. Het is de passie die je doorzettingsvermogen geeft om obstakels te overwinnen en uitdagingen aan te gaan. Dus als je echt wilt uitblinken in je vakgebied, koester dan je passie en laat het je leiden op je reis naar meesterschap.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Solvy bieden we een aantrekkelijke stageplaats met tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Als een startende onderneming zijn we constant in beweging, wat betekent dat je de kans krijgt om van dichtbij betrokken te zijn bij verschillende aspecten van ons bedrijf en om echt impact te maken. Je wordt niet alleen gezien als stagiair, maar als een volwaardig lid van ons team, waarbij je de ruimte krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in een dynamische omgeving. Bij Solvy krijg je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in diverse projecten, van webdesign tot UX-ontwerp en marketing. Je wordt uitgedaagd om initiatief te tonen en creatieve oplossingen aan te dragen voor echte problemen. Daarnaast bieden we een ondersteunende en inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd en serieus genomen. Kortom, bij Solvy krijg je de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder