Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Stichting sociaal cultureel centrumDe Helftheuvel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

De student zal zich bezighouden met verschillende aspecten van voedselbereiding, klantenservice en operationele ondersteuning in horeca- of voedingsgerelateerde bedrijven. Dit omvat taken zoals bestellingen opnemen, gerechten serveren, keukenassistentie, voorraadbeheer en hygiëne handhaven. Ze zullen vaardigheden ontwikkelen in voedselbereiding, klantgerichtheid en het begrijpen van de werking van de voedingssector.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student heeft vaardigheden nodig zoals klantenservice, voedselbereiding, hygiëne, teamwork, bestellingen opnemen, voorraadbeheer en communicatie. Ze moeten in staat zijn om klanten te bedienen, veilig en hygiënisch voedsel te bereiden, effectief samen te werken met collega's, bestellingen correct af te handelen en communicatief vaardig te zijn in een horeca- of voedingsomgeving.ngsomgeving.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder