Office & Management Support Specialist

Team Rockstars IT B.V. Stage Office | Team Rockstars IT

Team Rockstars IT is sinds haar oprichting in 2015 gegroeid naar een top-3 developershuis van Nederland met een team van meer dan 500 geselecteerde Software Developers. Op projectbasis ontwikkelen zij IT-oplossingen voor onze klanten. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos (denk aan overnames en buitenland). Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “IT-Rockstar”! Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch werken alle staff teams onder één dak. Dat maakt het mogelijk om ook eens bij een ander team mee te kijken. De staff bestaat uit zo’n 120 werknemers. Er heerst een informele, collegiale en ambitieuze sfeer die zorgt voor een energie boost als je binnenstapt. Door de dynamische omgeving wordt er hard gewerkt om de ontwikkelingen bij te houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vanaf september 2024 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair die Team Rockstars IT komt versterken! Ons Office team is goud waard omdat zij het aanspreekpunt zijn van ons kantoor en verantwoordelijk zijn voor al het reilen en zeilen van alles wat in- en rondom onze kantoren gebeurd. Naast het aannemen van de telefoon, bezoekers ontvangen, mails beantwoorden, de agenda bijhouden en nieuwe afspraken inplannen, ben je ook verantwoordelijk voor de facilitaire zaken van beide kantoorpanden. Je bent in contact met diverse leveranciers en externe partijen om alles tot in de puntjes te kunnen verzorgen. De stage is erg veelzijdig. Naast de bovenstaande acties word je elke dag verrast met verschillende dynamische werkzaamheden, zoals het het versturen van creatieve pakketten aan ons netwerk en het verzorgen van kleine borrels en events op kantoor (de verantwoordelijkheid van de vrijmibo ligt volledig bij jou :-)

Wat biedt het bedrijf?

Dit hebben wij jou te bieden - Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s; - Een mooie stagevergoeding; - Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je schoolopdracht en je stage - LAST BUT NOT LEAST; de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder