Assistent dienstverlening

Zelf Varen Den Bosch Zonnige stage in een gezellig team bij Zelf Varen Den Bosch!

De student gaat aan de slag als zelfstandig medewerker bij Zelf Varen Den Bosch. Je start de dag met een bakje koffie en bespreekt de dagplanning. Je overlegt of er bijzonderheden zijn vandaag of arrangementen later op de dag. Je ziet dat er om 9:00 uur al drie groepen komen dus je loopt naar de steiger om de sloepjes gereed te maken. Je maakt de sloepjes netjes in orde en maakt deze schoon. Je doet een kleine test met de motor en laat deze rustig warmdraaien. De eerste groep is er en je verwelkomt deze met een leuk welkomstwoordje en adviseert ze over de mooiste vaarroutes. Daarna loop je mee naar het sloepje om de gasten aan boord te helpen en geeft ze een uitleg. Hierna vertrekken zij en de volgende groep arriveert die je opnieuw welkom heet. Tussendoor geniet je van een heerlijk zonnetje en de gezellige sfeer op het terrein.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een open karakter met gevoel voor gastvrijheid. Je bent in staat om met verschillende gasten een welkom gevoel te geven. Het is belangrijk dat je begrijpt dat wij seizoenswerk doen; dus op zonnige dagen iets langer werken en andere dagen wat minder. Wij denken zeker met je mee als je een keer vrij wilt zijn of zelf met het sloepje wilt gaan varen natuurlijk! Je zet graag een stapje extra om iedereen het zo comfortabel mogelijk te maken. Je bent flexibel en helpt af en toe ook graag een dag in het weekend. We begrijpen dat je nog niet veel kennis hebt van sloepjes en bootjes maar dit leren wij jou natuurlijk!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt jou een unieke kans om deel uit te mogen maken van een jong bedrijf waar je kan meegroeien met het team. We bieden je veel mogelijkheden om binnen onze organisatie verschillende onderdelen van het bedrijf te leren. Zo ervaar je hoe het is werkzaam te zijn binnen een organisatie en deze van binnenuit te leren kennen. We bieden een gezellige en informele sfeer waar ruimte is om te leren in een super gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder