Manager / ondernemer horeca

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Jouw carrière begint hier! Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel kan niet wachten jou te verwelkomen als nieuwe collega!

Bij ons leer je écht alles! Het ene moment werk je in het ontbijt, het volgende moment ondersteun je banqueting bij het omzetten van zalen. Geen dag is hetzelfde! Je bewaakt onze kwaliteit en zorgt dat onze gasten niets tekort komen. Als onderdeel van Marriott International leer je bij ons perfect Engels spreken en door ons gezellige team weet je ook precies hoe het voelt om in een dynamisch en zelfstandig team te werken. Bij ons ben je een stagiair die zich niet als stagiair voelt; wij zien je gewoon als volwaardige medewerker die alles moet leren en kunnen! Het is in ieder geval nooit saai!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten die het leuk vinden om te leren, graag zelfstandig willen werken en die niet bang zijn om fouten te maken, daar leer je tenslotte van! Wij geven je de juiste tools zodat je, ook zonder ervaring, bij ons een hele hoop gaat leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je het tijdens je stage goed naar je zin hebt, ben je ook van harte welkom om na je stage te blijven werken bij ons. Dit kan in vast dienstverband, maar ook als bijbaantje naast het afronden van je studie. Wij waarderen onze medewerkers en laten dit ook zeker zien!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder