Zelfstandig werkend kok

Hotel De Landmarke Ben jij degene die Wouter gaat vervangen. Hij was de jongen die met niks is gekomen en nu met zoveel kennis graag verder wil groeien in een ander leerbedrijf

Jij als leerling zal alle afdelingen van de keuken doorlopen. Zowel de koude -, als de warme kant. Het verzorgen van het diner voor onze hotelgasten als de lunch. Als wij om 12 uur beginnen starten we de dag met een bakje koffie en gaan bespreken wat we moeten doen. Eventuele lunch gaan wij verzorgen en tussen door gaan wij de mise a place klaarmaken voor het diner. Om half 3 gaan wij een kopje koffie drinken om daarna weer verder te gaan. Half is de 1e shift voor personeels eten en 5 uur de 2e shift. Half 6 begint het diner en hier zul je ook aan mee helpen om dit door te geven. Rond 8 uur zal het meeste erin zitten om daarna de keuken schoon te maken. HALF 9 klaar in de auto en naar huis.

Naar wie zijn wij op zoek?

De basis heb jij al gelegd maar jij wilt graag fijn tunen door jou enthousiasme. Bent niet bang om dingen te vragen en te ondernemen.

Wat biedt het bedrijf?

Als je klaar bent met je opleiding en je past helemaal bij ons in het team is er een mogelijkheid om door te groeien tot zelfstandig werkend kok met vaste aan stelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder