Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Stiftsjuffer Kom en beleef! Maak jij het verschil?

Als student werk je in een kleine maar dynamische omgeving. Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 – 18.00 uur. De overige dagen en tijden zijn wij geopend voor feesten en bijeenkomsten. De Stiftsjuffer ligt op een unieke bijzondere locatie. Daar waar de tijd heeft stilgestaan willen wij de gasten laten genieten van de mooie omgeving en verrassen als het gaat om eten en drinken. Daarnaast is de Stiftsjuffer de locatie voor trouwerijen/feesten en evenementen. Bij ons draait het om beleving. Het net even anders doen. Verrassen. Met veel aandacht voor creativiteit. Pure producten, liefst uit de regio, huisgemaakt, ambachtelijk....zomaar wat steekwoorden waar onze gerechten om bekend staan. Geen vast omlijnde kaders maar veel aandacht en creativiteit voor het product en presentatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gastvrij, en kun jij het verschil maken dan is werken bij de Stiftsjuffer iets voor jou. Jou creativiteit en inbreng worden zeer gewaardeerd en daar waar kan uitgevoerd. We werken in een klein gezellig team en zijn samen verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Naast restaurant hebben we een landwinkel met leuke woonaccessoires en producten uit te buurt Daarnaast organiseren wij buitenevenementen en thema avonden. De Stiftsjuffer is een groeiende organisatie waar jij deel van uit kunt maken.

Wat biedt het bedrijf?

Spreekt ons restaurant je aan en zie jij jezelf al werken in deze organisatie reageer dan snel. Wij bieden de kans om na/naast je stage te komen werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder