Zelfstandig werkend kok

Erve Hulsbeek B.V. Ontwikkel jouw culinaire talent als stagiair in onze keuken!

Als stagiair in onze keuken krijg je de kans om mee te draaien in een á la carte restaurant, waar je helpt met het maken van mooie gerechten en ons verrassingsmenu van de dag. Daarnaast werk je mee aan verschillende buffetten, zowel warm als koud, die we voor groepen verzorgen. Een groot deel van je werkdag bestaat uit mise en place, wat inhoudt dat je alles voorbereidt voor het ontbijt, de lunch en de buffetten. Denk aan het snijden van groenten, het klaarzetten van ingrediënten en het opbouwen van de buffetten. Hierdoor leer je hoe je efficiënt en netjes werkt, wat superbelangrijk is in een professionele keuken. Tijdens je stage leer je niet alleen hoe je lekkere en mooie gerechten maakt, maar ook hoe je werkt in een team en hoe je een keuken goed organiseert. Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een restaurant en hoe je kunt presteren onder druk. Het is een leuke en leerzame plek waar je de kans krijgt om veel nieuwe dingen te leren

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste en leergierige stagiair met een passie voor koken. Je hoeft nog geen ervaring te hebben, maar je bent gemotiveerd om nieuwe technieken te leren en open voor feedback. Je werkt goed in teamverband, blijft kalm onder druk en hebt oog voor hygiëne en detail. Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen in een professionele keuken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Hotel Erve Hulsbeek is een 4-sterren superior hotel en restaurant, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Naast hotel en restaurant zijn wij ook een feest- en vergaderlocatie. Als familiebedrijf streven wij ernaar om onze gasten een 9+ ervaring te bezorgen. Wat bieden wij? Ben jij op zoek naar een stage in de keuken? Wij bieden je een unieke kans om praktijkervaring op te doen in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Bij ons krijg je de ruimte om jouw culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van een gepassioneerd en ervaren keukenteam. Je werkt in een prachtige omgeving en profiteert van gunstige werktijden. Lijkt dit je wat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder