Valk Exclusief I Hotel Hengelo
De aangegeven werkprocessen kunnen worden verricht of geleerd door de werknemer. Deze werkzaamheden zelfstandig uitvoeren is het uiteindelijke doel samen met de student. De werknemer krijgt veel vrijheid om zijn passie te uiten. Daarnaast is er genoeg hulp en begeleiding om alle werkprocessen uit te voeren en veel te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Uitdaging voelen in de functie en passie hebben voor koken. Daarnaast ben je een echte teamspeler maar kun je ook zelfstandig werken.
Wat biedt het bedrijf?
Werken met mooie en dagverse producten. Kans op een contract binnen de organisatie of de kans om verder te leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder