De Weijenborg Leerling restaurant kok
Binnen de Weijenborg word je onderdeel van een klein, maar krachtig team. Door de diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Van High tea tot kookworkshop en van luxe diner tot buffet, bij de Weijenborg kom je met alle onderdelen in aanraking. Wij werken niet in splitdiensten en bieden veel ondersteuning om jou te helpen je te ontwikkelen tot zelfstandig werkend kok. Wij hebben in de afgelopen 40 jaar al bij vele koks de basis mogen leggen voor een mooie carrière en diverse prijzen. Wil jij ook een brede basis leggen voor jouw carrière, solliciteer dan snel.
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor koken. Veel willen leren. Creativiteit.
Wat biedt het bedrijf?
Een stageplek waar je veel kunt leren in een jong en gezellig team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers