Zelfstandig werkend kok

Gasterij `t Oaldershoes

In onze open cultuur vinden wij het belangrijk dat jij in een fijne werkomgeving komt te werken. Wij houden van hard werken met daarnaast veel gezelligheid. Onze gasten zien dat we met elkaar veel plezier hebben in ons werk. Ons restaurant is midden in het mooie centrum van Delden gevestigd, vooral zomers is het er erg druk met de vele toeristen. Op loopafstand is een treinstation gelegen, dus gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer is mogelijk. Tevens geven we onze werknemers een goed salaris (CAO-Horeca), flexibele werktijden en voldoende ruimte om je te ontplooien. We werken allemaal samen, dus meedenken wordt zeer gewaardeerd. Ons uiteindelijke doel is altijd: Gasten verwennen en dat ze weer komen, een prima werksfeer hebben, onze collega's 's morgens met een lach binnenkomen en 's avonds voldaan naar huis gaan en..... dat jij een diploma binnensleept voor je toekomst. Spreekt het bovenstaande je aan, reageer dan snel!!!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Vriendelijke en verzorgde uitstraling - Leergierig en meedenkend - Makkelijk in omgang met gasten en collega's - Oog voor detail - Niet bang om een fout te maken, je bent er om te leren - Van gezelligheid houdt

Wat biedt het bedrijf?

We bieden onze medewerkers die een BBL-opleiding volgen, een bijpassend salaris wat staat voorgeschreven. Bij goed functioneren kunnen we je eventueel een vaste aanstelling aanbieden. Ben jij dus de persoon die er wat van wil maken, die zich in ons kleine team van circa 15 personen thuis voelt en die niet alleen het eerste jaar de kl...n karweitjes mag doen maar overal bij wordt betrokken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder