Zelfstandig werkend kok

De Weijenborg Van Tapas tot kookworkshop en van diner tot buffet, de meest veelzijdige stageplek voor een leerling kok!

Jezelf ontwikkelen in een veelzijdig bedrijf? Dan ben je bij De Weijenborg en Casa de Tapas aan het juiste adres. Bij ons is er heel veel te leren in een korte tijd en staat (werk)plezier voorop. Ons Tapas restaurant Casa de Tapas is donderdag t/m zondag geopend. Hier serveren wij naast de gerechten op de kaart een 3-, 4-, of 5- gangen culinaire rondreis. Een veelzijdig menu met wisselende samenstelling, waarbij je mag meedenken over de nieuwe gerechten. Binnen de Weijenborg richten wij ons op groepen i.c.m. activiteiten, themafeesten en escape rooms, waardoor wij veel variatie in werkzaamheden en type eten hebben. Van kookworkshops tot lunches en van luxe diner tot buffet, bij de Weijenborg kom je met alle onderdelen in aanraking. Je komt te werken onder de leiding van Chef Laurens en Sous Patrick. Beide hebben vele jaren ervaring en koken met liefde. Een goed werk prive balans vinden we erg belangrijk en in overleg is veel mogelijk. Kortom: solliciteer vandaag nog!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leergierig leerling die zich wil ontwikkelen in een veelzijdig bedrijf met veel afwisseling. Je draait mee in de keuken en mag aan alle onderdelen van de keuken meewerken. Van koud tot warm en van MEP tot kookworkshop. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en kijken graag naar jouw leerdoelen. Het alle belangrijkste is de sfeer in ons team, we zoeken dan ook een gezellige collega die met ons elke dag tot een feestje maakt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwissende stage in een ambitieus bedrijf. We zijn volop in beweging als bedrijf en daarbij bieden we veel kansen aan onze medewerkers. Trainingen en ruimte voor eigen inbreng zijn maar een paar onderdelen van alles wat wij te bieden hebben. Standaard zijn we donderdag t/m zondag geopend en daaromheen zijn we op reservering geopend op maandag t/m woensdag. We streven naar een 4 daagse werkweek en zijn flexibel rondom vakanties en vrije dagen. Een goede werk-prive balans vinden we erg belangrijk, maar we vragen wel een stuk flexibiliteit voor de doordeweekse reserveringen. We bieden daarnaast een prima salaris, personeelseten, drankjes tijdens en na werktijd. Als familiebedrijf vinden wij de sfeer binnen ons bedrijf erg belangrijk en daarom doen we regelmatig uitjes en personeelsfeesten. Vele van onze stagiaires en leerlingen komen in vaste dienst en groeien door in ons bedrijf, kortom: solliciteer direct!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder