Valk Exclusief I Hotel Akersloot Als stagiair(e) ben jij opzoek naar een dynamisch leerbedrijf! Wij leren je graag de kneepjes van het vak.
Welkom in dé horecafamilie van Nederland! Volg jij een horeca gerelateerde BBL of BOL opleiding en wil je ervaring opdoen in het vak? Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor te werken op verschillende afdelingen. Hotel Akersloot biedt leerlingen die een horeca gerelateerde BBL of BOL opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor op verschillende afdelingen te werken. De afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn de banqueting, het restaurant, de keuken en de frontoffice. Op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? - Je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling; - Je bent gemotiveerd om alle kneepjes van het vak te leren; - Je raakt niet van slag door drukte en piekmomenten.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team; - Stagevergoeding; - Een stage met wisselende werktijden; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf