Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Valk Exclusief I Hotel Akersloot

Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Het leuke aan leerling zijn bij Van der Valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. Ons hotel heeft niet alleen een a la carte restaurant, maar ook een live cooking buffetrestaurant, lounge en bar. Daarnaast verzorg je de bediening op de banqueting afdeling waar vergaderingen, beurzen, buffetten, recepties maar ook bruiloften en familiefeestjes plaatsvinden. Einde van je dienst? Dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent; Gemotiveerd om er elke dag het beste uit te halen. Knallen, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren. Iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen. In het bezit van teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten.

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je BBL-jaar bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Een team van goed opgeleide leermeesters staat klaar om jou met je taken te begeleiden, zowel theorie als praktijk. Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: Flexibel rooster en werktijden (vaste weekenddag vrij is mogelijk). De mogelijkheid om heel veel te leren en je leerstof in de praktijk te brengen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder