Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Johanna's Hof Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw. Meerdere plaatsen dus kom lekker samen! Join onze ervaren en te gekke team op de mooiste locatie van Noord Holland!

Je krijgt een eigen wijk voor bediening waar je om leert gaan met geld en fooi, daarnaast ondersteun je andere collega's met; Mise en place maken. Aannemen van reserveringen. Opdekken van tafels. Warm ontvangen van de gasten. Opnemen en serveren van de drankjes en/of gerechten. Zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service door constant te kijken hoe het nóg beter kan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, vrolijk en houd ervan om hard te werken! daarnaast; Je bent fulltime of parttime beschikbaar; uren in overleg; Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Nederlands. Je vindt afwisselende taken leuk en je laat je niet gek maken tijdens drukke momenten. Je vind het leuk om om gasten te entertainen samen met je team van collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Vele ondernemers in de horeca zijn hier gestart met hun carrière en hebben hedendaags grote mooie horeca bedrijven! wil jij dat ook zijn? Daarnaast; bieden we jou kans op een vaste aanstelling en doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder