Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Bleij Stageplek Zelfstandig Gastheer/Gastvrouw

Wij zullen de student/werknemer meenemen in de dagelijkse werkzaamheden. Beginnen bij de basis en naar behoefte uitbreiden tot een zelfstandige gastheer/gastvrouw. De student zal onder andere barwerkzaamheden doen, maar ook 'het wijk' lopen gaan leren. Dit houdt in het bereiden en klaarzetten van verschillende dranken, uitserveren van de dranken, opnemen van de bestelling en invoeren in de kassa, uitserveren van eten, debraceren van de tafel, aannemen van reserveringen & voorraadbeheer.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een gezonde dosis humor, flexibiliteit, is een teamplayer en houdt van hard werken met aan het eind van de dag gezellig een drankje drinken met collega's. Qua vaardigheden zou het fijn zijn als de student al de basisvaardigheden van de keuken beheerst. Wij zijn op zoek naar een 2e, 3e of 4e jaars student.

Wat biedt het bedrijf?

Wij beiden een hecht gezellig team, bijbaan mogelijkheden en uitzicht op een vaste baan na opleiding.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder