Javaanse Meisjes Werken met een sterren team!
• Het maken, garneren en decoreren van deze gerechten doe jij dan ook met een glimlach op je gezicht • Je zorgt dat de gasten aan hun vrienden en familie vertellen hoe heerlijk jouw gerechten zijn • Je daagt jouw collega's uit om iedere dag het beste uit zichzelf te halen • Je zorgt voor de juiste stock van je producten • Je bent iedere maand betrokken bij de resultaten van jouw werk • Mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om jouw gerechten die ene fantastische smaak te geven • Schoonmaken en portioneren van diverse soorten vlees, groenten en vis
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, oog voor detail, verzorgd en verzorgend. Leergierig
Wat biedt het bedrijf?
Training, vaste baan
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers