Manager / ondernemer horeca

Café Restaurant Nielz Zorg jij voor de lach op het gezicht van onze gasten?

Gasten ontvangen en ze in de watten leggen, dat is wat we bij Nielz het liefste doen. Jij wordt net als wij, blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen en het anderen naar hun zin maken. Een menukaart in de hand, het servet op tafel of een leeg glas: jij weet precies wanneer jouw gasten aandacht nodig hebben. En vaak ben je ze zelfs nog voor. Jij bent de tafeldame of -heer die jouw gasten laat genieten van Nielz. Sterker nog, het genieten bij Nielz heeft een gezicht, en dat ben jij! Voor afwisseling in je functie wordt ook gezorgd. De ene dag beman je bijvoorbeeld de bar en tijdens je volgende dienst ben je het gezicht van Nielz op locatie, bij een catering. Maar altijd zorg jij voor een lach op het gezicht van je gasten! Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken stuur dan je motivatie & CV naar hr@nielz.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je gezellige zelf natuurlijk! Want jij bent spontaan, attent, hebt gevoel voor humor maar bovenal gevoel voor gastvrijheid. • Je weet gasten de in de watten te leggen, omdat je graag zorgt voor mensen. • Een beetje drukte kun je best handelen en je bent niet vies van stevig doorwerken. • Ervaring vinden we helemaal niet zo belangrijk. Enthousiasme, motivatie en een proactieve houding des te meer!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Nielz kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste horecazaak van het Oosten. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar zeker ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Nielz-gezelligheid. Verder bieden wij je: Veel leuke bedrijfsborrels en uitjes; - 25% korting voor medewerkers & een medebezoeker bij een bezoek aan Nielz; - Een duidelijk rooster- en planningsysteem, waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met bijvoorbeeld sportmomenten (dit kun jezelf aangeven in het rooster); - Keuze uit het soort bedrijfskleding zodat jij zelfverzekerd op de werkvloer staat; een kantine waar je rustig kan genieten van je lunch tegen inkoopprijs.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder