Manager / ondernemer horeca

Hotel Huis van Bewaring Kans om stage te lopen op een unieke locatie.

Meewerkend leren binnen het bedrijf: - Ontbijt faciliteren - In- en uitcheckwerkzaamheden - controleren van reserveringen - administratieve werkzaamheden Als werknemer in Huis van bewaring ben je allround bezig om de gasten een goed verblijf te geven. Met de vele zakelijke gasten is het van belang dat jij een goede relatie met ze opbouwt en een huiselijke sfeer creëert. Door dat jij allround bezig bent, leer je alle aspecten van een hotel draaiende houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Kan oplossingsgericht werken en denken - Is een sociaal persoon - Kan zelfstandig werken - Houd van aanpakken en neemt het initiatief

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een unieke stageplek? Kom naar Sheetz, gevestigd in het historische Huis van Bewaring in Almelo. Hier werk je in een inspirerende omgeving waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Bij Sheetz draait alles om creativiteit en innovatie. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jouw ideeën tot leven te brengen. Ons energieke team ondersteunt je groei en ontwikkeling met regelmatige feedback en trainingen. Word onderdeel van een hecht team en ontdek wat je bij huis van bewaring kunt bereiken. Solliciteer nu en start jouw avontuur! Bezoek onze website voor meer informatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder