Legal, Insurance & HR Services Specialist

IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders Gedreven incassomedewerker

Als stagiair bij IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders krijg je de kans om te werken op de incasso- en juridische afdeling. Je werkdag is gevarieerd; op sommige dagen ontvang je meer inkomende telefoon dan op andere. In principe ben je naast je doorlopende taken de hele dag bezig met het afhandelen van inkomende telefoongesprekken. Je staat zowel opdrachtgevers als debiteuren te woord en beantwoordt hun vragen over lopende dossiers. Dit biedt je waardevol inzicht in de communicatie en afhandeling van vorderingen. Daarnaast volg je het volledige incassotraject, van het eerste contact tot het sluiten van het dossier. Je leert hoe dossiers worden opgebouwd en welke juridische stappen er genomen worden. Verder ben je ook bezig met het analyseren van juridische documenten en het opstellen van verweren in reactie op vorderingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige student die zich verder wil ontwikkelen binnen de incasso- en gerechtsdeurwaarderspraktijk. Voor deze functie zijn de volgende vaardigheden van belang: - Zelfstandig werken: Je moet in staat zijn om zelfstandig aan dossiers te werken, waarbij je eigen initiatief en verantwoordelijkheid toont. - Stevig in de schoenen staan: Het incassotraject kan soms uitdagende situaties opleveren. We zoeken iemand die professioneel en kalm blijft, ook in moeilijke gesprekken. - Mondeling vaardig: Goede communicatie is essentieel. Je moet helder en duidelijk kunnen communiceren met zowel opdrachtgevers als debiteuren. - Nauwkeurig: Omdat je werkt met juridische documenten en procedures, is het belangrijk dat je zeer nauwkeurig te werk gaat en oog hebt voor details.

Wat biedt het bedrijf?

Bij IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders bieden wij een open en leerzame werkomgeving waarin je volop de gelegenheid krijgt om mee te kijken en te leren. Je krijgt inzicht in de diverse facetten van het incassoproces en de rol van de gerechtsdeurwaarder. Deze ervaring biedt je de mogelijkheid om een uitgebreid inzicht te verwerven in de incassowereld en de bijbehorende juridische procedures.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder