Marketing & Communication Specialist

BrazeLab Medewerker marketing en communicatie

Wil jij werken bij een snel groeiend startup op het gebied van smart devices? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Bij BrazeLab krijg je de kans om mee te bouwen aan een super mooi bedrijf. Wij specialiseren ons in complexe Apple reparaties. Op dit moment werken wij samen met verschillende bedrijven in heel Nederland. Bij een marketing stage, ga je met onze commerciële manager bouwen aan het bedrijf. Wat kan je verwachten. - Meedenken over nieuwe campagnes. - Digitale marketing kanaal opzetten en beheren. - Communicatie beheren richten klanten. - Begeleiding door ervaren begeleider(s) Ben je benieuwd naar wat BrazeLab voor jou kan doen, neem dan nu contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Interesse in marketing en communicatie - Interesse in smartphones en andere slimme elektronica - Nieuwe vaardigheden willen leren

Wat biedt het bedrijf?

Elke dag hebben honderden mensen een ongelukje met hun telefoon. Meeste problemen zijn makkelijk op te lossen en kun je langs bij de lokale telecom boer. ? Wat als het geen simpele reparatie is? Dan kom je bij BrazeLab. Wij gaan veel verder dan de meeste telecom zaken. Wij hebben zowel consumenten als zakelijke klanten in heel Nederland waar wij jaarlijks honderden iPhones voor repareren.Al onze reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Ons team is uitvoerig geschoold op moederbord reparaties. Bovendien hebben we afgelopen jaar intensief geïnvesteerd in hoogwaardig materiaal en onderdelen. Op die manier proberen wij de reparaties zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Jij kan meedraaien in een snel groeiende organisatie en niet alleen een bijdrage leveren aan het succes maar ook veel leren! Klinkt het leuk, neem dan contact met ons op!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder