Marketing & Communication Specialist

Clipjesfabriek Social media & Productie Stage

Weet jij alles van TikTok en Instagram? Als stagiair social media & productie vertaal jij de vraag van de klant naar een goed beeldverhaal door draaidagen te produceren en te regisseren. Je werkt mee aan de totstandkoming van verschillende soorten social media content en weet als geen ander hoe je in een interview de juiste quotes en informatie uit de persoon tegenover je haalt. Er staat je een veelzijdige stage te wachten bij de Fabriek. Je gaat monteren, interviewen, produceren, fotograferen en meewerken aan de social media content van het bedrijf. Niet alleen achter de schermen ga je aan de slag met produceren, ook voor de camera heb je een rol! Denk aan het presenteren van een voxpop of een podcast. En natuurlijk leer je alles over klantcontact en werken met opdrachtgevers.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij weet alles van TikTok - Van een complexe planning maken lig jij niet wakker - Creatieve ideeën uitwerken op papier en beeld vind jij een fluitje van een cent - Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk & georganiseerd - Je bent beschikbaar van 2 september t/m 24 januari. - Je toont initiatief en weet van aanpakken - Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft - Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Wat biedt het bedrijf?

We hebben niet voor niets een nominatie voor het beste leerbedrijf van 2024 ontvangen. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, productie, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld. Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers! Vergeet in je sollicitatie niet je portfolio en CV mee te sturen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder