Marketing & Communication Specialist

Clipjesfabriek Stage TikTok & Online Media

Hou je van TikTok, lezen, schrijven, cultuur of zit je vaak op BookTok? En zijn social media, camera, montage en fotografie nou echt jouw ding? Als stagiair online media werk je mee aan de totstandkoming van verschillende soorten content voor online doeleinden. Je wordt onderdeel van het team van Clipjesfabriek. Hier leer je alles over montage, camera, interviewen, fotografie, productie en social media. Deze kennis pas jij toe in video’s, foto’s, teksten en social posts voor de online kanalen van De Nieuwe Bibliotheek. Daarnaast werk je natuurlijk nauw samen met de collega’s van de bieb. Je zit wekelijks met ze om de tafel om de werkzaamheden en voortgang te bespreken. Uiteraard kun je meedenken met hoe je bepaalde diensten of evenementen het beste over het voetlicht kunt brengen, zeker in combinatie met de verschillende social media kanalen. Een creatieve inbreng wordt gewaardeerd, of het nu gaat om teksten, video’s of foto’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Herken jij jezelf in dit profiel? - Je houdt van lezen, schrijven en cultuur - Creatieve ideeën uitwerken op papier en beeld (film en foto) vind jij een fluitje van een cent - Je weet alles van Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn - Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk & georganiseerd - Je bent beschikbaar van 2 september t/m 24 januari - Je toont initiatief en weet van aanpakken - Je bent een teamplayer en houdt van een vrijmibo

Wat biedt het bedrijf?

Clipjesfabriek is gespecialiseerd in het opleiden van media stagiairs. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld. Je gaat uitdagende stage tegemoet met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk veel werkervaring! De Nieuwe Bibliotheek ontwikkelt zich steeds meer van boekenuitleen-fabriek tot huiskamer van de stad, gericht op ontmoeting en ontwikkeling. Door steeds meer uitnodigende faciliteiten, zoals lees-, studie-, en werkplekken en ontmoetingsruimtes per doelgroep te bieden, in combinatie met prikkelende activiteiten en een actuele collectie, wordt de rol van de bibliotheek als huiskamer van de stad versterkt. De Nieuwe Bibliotheek is er voor iedereen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder