CSMART Hotel Almere Leerplaats voor Zelfstandig Werkend Kok
Als leerling kok ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit in ieder gerecht en iedere maaltijd. Je zal voornamelijk bezig zijn met het bereiden en uitgeven van het ontbijt, de lunch en het diner voor het Restaurant. Het restaurant bestaat gedeeltelijk uit een buffet en gedeeltelijk uit live cooking. Daarnaast serveren we in de zomer uiteraard op ons grote terras! Als CSMART Hotel leerling kok word je nauw betrokken bij de menu samenstelling en ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad, de inkoop van producten en de food costs berekening. Jij denkt graag mee en komt zelf met ideeën. Je werkt zelfstandig en je bent bijzonder gastvrij en collegiaal. Je ziet het als een uitdaging om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Tenslotte zijn wij op zoek naar iemand die flexibel inzetbaar is en bekend is met de voorschriften op het gebied van ARBO en HACCP methodiek.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent communicatief vaardig en hebt basiskennis van de Engelse taal - Je bent minimaal 10 weken beschikbaar en 17 jaar of ouder - Enthousiast en nieuwsgierig naar het vakgebied - Je bent oplossingsgericht - Je hebt een representatief voorkomen en bent gastgericht - Je bent een positieve aanpakker
Wat biedt het bedrijf?
- Een leuke tijd waarin je veel leert en goede begeleiding ontvangt - Onderdeel van een betrokken en professioneel team - Het hotel is mooi en modern en staat op een prachtige plek in Almere Duin - Je hebt te maken met internationale gasten - Ruimte om eigen inbreng en om ideeën uit te werken - Werken in een grote keuken met modern apparatuur - Een passend salaris volgens de horeca CAO - Een heerlijke maaltijd is iedere dag inbegrepen
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers