Leidinggevende bediening

Bagels & Beans Alphen a/d Rijn Leidinggevende bediening

Bagels & Beans heeft alle werkomschrijvingen, procedures en servicehandelingen vastgelegd en die zal je leren. In de praktijk maak je dan kennis met het de bediening, kassawerk, gizmo, service en uitleveren van al onze producten. Je zal daarna leren hoe je een mooie bagel maakt, we hebben meer dan 25 variaties. Ook leer je dan al het snijwerk, bijvullen en schoonmaken van het bagelhuis. Als je dat onder de knie hebt krijg je een interne on the job Barista cursus, ook leer je onze sappen en yoghurt producten maken en serveren. Dit alles doe je in een team van vrolijke en enthousiaste mensen. Samen met de ondernemer is er ruimte voor het verdiepen en leren van ondernemingsvaardigheden zoals plannen, marketingacties en inkoopbeleid. Ook is er ruimte voor het maken van kostprijsberekeningen van actieproducten, personeelsroosters etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij: Vrolijk bent en een open uitstraling hebt. Bereid bent om te leren en out of the box te denken. Niet bang bent om fouten te maken. Houdt van lekker eten en mensen wil vermaken. Een positieve en flexibele instelling is zeer belangrijk .

Wat biedt het bedrijf?

Je zal werken met ongeveer 18 collegas, net als jij allemaal jonge mensen, met een tussenjaar, studenten sommige werken 1 dag sommige meer. De sfeer is altijd leuk en gezellig. De ondernemer is er zelf ook 4/5 dagen per week en werkt mee. Ook zouden we het leuk vinden als je bij ons blijft werken na je stage.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder