Office & Management Support Specialist

Orona The Netherlands BV BBL/BOL STAGE - OFFICE & MANAGEMENT SUPPORT

BBL /BOL STAGE - OFFICE & MANAGEMENT SUPPORT INTRODUCTIE Ons HR Team bestaat uit 4 gedreven collega’s en een HR stagiair(e) die elke dag het verschil voor onze huidige én toekomstige collega’s maken. Ter ondersteuning van ons afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Office Manager die zich graag (verder) ontwikkelen wil in ons mooie bedrijf en als onderdeel van ons gezellige team! WIE BEN JIJ? Jij bent vooral jezelf, wij vinden een inclusieve werkcultuur belangrijk en daarin is alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ben je representatief, verzorgend én service gericht; jij bent immers het eerste gezicht wanneer leveranciers, klanten of (toekomstige) collega’s ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn bezoeken. Jij hebt een goed gevoel voor urgentie en weet als geen ander prioriteiten te stellen, daarnaast weet je hoe belangrijk het is om secuur te werken op het gebied van administratie en je weet met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

WAT VIND JIJ LEUK OM TE DOEN? Office Management - Aanmelden & verwelkomen van bezoekers op ons Orona hoofdkantoor - Tweedelijns Receptietelefoon bij overloop Service Desk - Inkopen zoals kantoorartikelen, bedrijfskleding, food & beverages, relatiegeschenken en zo meer - Verwerken (en rondbrengen) van correspondentie zoals het FD, vakbladen, etc. - Het reserveren en boeken van hotelovernachtingen voor personeel “in de kost”. - Begeleiden en aansturen van externe partners, waaronder schoonmaak, koerierdiensten, etc. HR - Administratie; het opstellen en/of verwerken van urenregistraties, (bijzonder) verlof, ziek-/herstelmeldingen, arbeidsovereenkomsten en werkgeversverklaringen, wagenpark & bevoorrading bedrijfsauto’s, het aanvragen van VOG’s, functioneringsgesprekken, In-, door- en uitstroom van medewerkers, etc. - Recruitment; het plannen en organiseren van interviews met kandidaten (intern én extern) Eventmanagement

Wat biedt het bedrijf?

WAT VIND JIJ LEUK OM TE KRIJGEN? Wij horen graag wat voor jou belangrijk is om jouw stage tot een succes te maken! Je komt in ieder geval te werken in een professionele werkomgeving waar je kunt bijdragen, initiatief en jouw mening serieus genomen wordt. Daarnaast krijg jij op basis van 40 uur: - Persoonlijke en professionele begeleiding in een informele werksfeer - Een stagevergoeding - 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per kalenderjaar - Employee Benefits programma - Een vrijdagmiddag borrel in onze pub ;) Daarnaast is de CAO Metalektro van toepassing, meer informatie over de CAO kun je vinden op: https://caometalektro.nl/ WIE ZIJN WIJ? Orona is een internationale organisatie, met een internationaal hoofdkantoor in Spanje en ruim 57 jaar ervaring op het gebied van liften en roltrappen. In Nederland ligt ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn en hebben wij nog twee vestigingen in Medemblik en Amersfoort, ons team bestaat uit ongeveer 200 medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder