LIZ Restobar Enthousiaste kok gezocht die wil werken op een van de mooiste plekken van Nederland!
LIZ Restobar is een dynamische leer/werkplek waar gasten komen voor lunch en diner, maar ook voor een kop koffie of een borrel. Tijdens jouw stage help je mee in de keuken met het voorbereiden van ingrediënten, zoals het snijden van groenten, het afwegen van specerijen en het portioneren van vlees of vis. Je leert over voedselhygiëne en het naleven van de voorschriften voor voedselveiligheid. Daarnaast leer je verschillende kooktechnieken en maak je, samen met jouw collega’s, de gerechten klaar om te kunnen uitserveren. Ook kan je uiteraard meekijken en meewerken aan tal van andere werkzaamheden die horen bij het werken in de keuken en krijg je goede begeleiding van onze leermeesters
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrijgerichte student. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te groeien.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt te werken op een van de mooiste werkplekken van Nederland: Buitenplaats Amerongen. Op dit prachtige landgoed is LIZ Restobar gevestigd. Je komt terecht in een professioneel, gedreven én gezellig team. Daarnaast hebben we een 4-daagse werkweek waardoor je ook tijd hebt om andere leuke dingen te ondernemen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken