Gespecialiseerd kok

Do's Restobar B.V. Leren, Koken, Creëren – Stage- leerplek voor Keukentalenten!

We starten de dag rond 11:00 uur en serveren zowel lunch als diner. Jij gaat in eerste instantie aan de slag bij de garde en patisserie. In overleg is het mogelijk om ook ervaring op te doen aan de warme kant. Samen met de chef de parti ben je verantwoordelijk voor de parti. Je wordt goed ondersteund en begeleid, en er is ruimte om aan je schoolopdrachten te werken – we denken hierin graag met je mee!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en gedreven student die zich graag wil ontwikkelen in het mooie vak van de keuken. Creativiteit waarderen we enorm, dus eigen inbreng en ideeën zijn altijd welkom. Heb jij passie voor koken en wil je leren in een inspirerende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een gezellig en hecht team waar samenwerken en een goede sfeer centraal staan. Bij ons doe je waardevolle ervaring op in de keuken, op verschillende niveaus – van de basis tot meer verfijnde technieken. We zorgen voor goede begeleiding, zodat je je zelfverzekerd kunt ontwikkelen in het vak. Er is volop ruimte voor groei, creativiteit en eigen inbreng. Kortom: een leerzame en inspirerende stageplek waar jij het beste uit jezelf kunt halen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder