Bij Lot Op zoek naar een leuke leerplek bij een leuk restaurant aan het water? Wil je werken met mooie producten?
Als leerling-kok tref je voorbereidingen voor de lunch en het diner. Je hebt een belangrijke rol in het eindproduct. Samen met je collega’s borg je de kwaliteit en werk je nauw samen om zo snel mogelijk een topgerecht op tafel te zetten. Je hebt passie voor verse producten en je zorgt ervoor dat de gerechten goed gepresenteerd worden. Daarnaast werk je intensief samen met de kok aan nieuwe gerechten. Als leerling-kok ben je een echte teamplayer en houdt je ervan om samen met andere collega’s de klus te klaren. Je komt te werken in een open keuken, dus contact met gasten schrikt jou niet af.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent leerling op niveau 2 of 3 en je hebt inmiddels een basis die je verder wilt ontwikkelen. - Koken word je beroep, maar is ook je passie. - je doet je werk met plezier en werkt graag samen. - je wilt werken met hele mooie producten, sommige zelfs van lokale ondernemingen - je bent flexibel in je werktijden, omdat deze geregeld ’s avonds en in de weekenden zullen zijn
Wat biedt het bedrijf?
een zelfstandige functie in een levendige plek van ons bedrijf, ruimte voor horeca-opleidingen en doorgroeimogelijkheden, super leuke collega’s in een hecht team, personeelsuitjes en meer! Vaste aanstelling zeker bespreekbaar!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring