Grand Café Hemels Stageplaats zelfstandig werkend kok in een prachtig Grand Café
Meewerken als volwaardige collega binnen het team. De keuken opent elke dag om tien uur 's ochtends. We verzorgen de lunch- en borrelgerechten en koken een mooi drie-gangen menu voor de groepen die Hemels ontvangt. Het is een druk bedrijf met erg veel tevreden gasten! Veel bereiden we vers waardoor we goed rekening kunnen houden met allergieën en diëten. Daar ga je dus veel over leren. We bakken ook zelf de Hemelse brownies, appeltaart en heerlijke cheesecake. We vertellen je graag geheel vrijblijvend alles over het bedrijf en jouw aankomende functie tijdens een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom bij Hemels!
Naar wie zijn wij op zoek?
Als jij enthousiast bent over het werken in een horeca-keuken en een leergierige houding hebt ben je van harte welkom binnen ons team! We verwachten van jou als derde-jaars leerling dat je al veel zelfstandig kan werken.
Wat biedt het bedrijf?
Een dynamische leerplaats binnen een leuk team. En in een prachtig pand!! En met leuke gasten!!! Je zal vooral overdag werken, maar ook met regelmaat 's avonds als we een groep ontvangen voor diner. We zijn zeven dagen per week geopend waarvan jij er vier werkt. We houden er rekening mee dat je ook nog een dag naar school gaat dus een werkweek is 32 uur.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan