De nieuwe-stadsbakkers Leerlingen gezocht!
Meedraaien in de dagelijkse productie, denkt proactief mee in de verbetering van processen en helpt mee in het zo effectief mogelijk werken. Wij maken dagelijks verse patisserie, van appeltaarten tot croissants en van klassiek Franse eclairs en flan Parisien tot glutenvrije producten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand met oog voor detail en een positieve werkhouding. Enthousiasme is de drijfveer zeg ik altijd, als je bereid bent om te investeren en te willen leren valt alles te leren.
Wat biedt het bedrijf?
Een fijne werkplek, relaxte werksfeer, gezellige collega's, mooi gemĂȘleerd team qua leeftijd.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder