Zelfstandig werkend kok

De Ontspanning B.V. Steek je handen uit de mouwen en leer de mooiste dingen in de leukste keuken van Amersfoort!

Eten is een feestje en dat vieren we graag met jou! Op onze kaart vind je lekkere, huisgemaakte, gezonde gerechten, zoveel mogelijk gemaakt met ingrediƫnten van leveranciers die aansluiten bij onze missie. En dan gaan we ook nog eens mee met de seizoenen. Kom aan boord!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt je vinden in onze missie en staat achter onze kernwaarden (www.deboot.nl). Je bent nieuwsgierig en gemotiveerd om lekker veel te leren, mee te doen en een bijdrage te leveren aan de opbouw van de kaart.

Wat biedt het bedrijf?

Op De Boot werken we seizoensgebonden, met lokale producten en leveranciers die aansluiten bij onze missie: het leveren van toegevoegde waarde. Jij wordt begeleid door een ervaren leermeester die jou de kneepjes van het vak leert. Je helpt mee met het verzorgen van de maaltijden voor ontbijt, lunch, borrel of diner, of je bent aan het knallen tijdens feestjes. Je werkt samen met het keukenteam aan de beste ervaring voor onze gasten. Er is altijd wat te doen, je zult veel leren over HACCP en over hoe de horeca volgens ons ook anders kan. We leren graag, ook van jou! Welkom aan boord!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder