Meewerkend horeca ondernemer

Domino's Pizza Amersfoort De lekkerste plek om te werken en te leren!

Als leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor een jong en gezellig team en motiveer jij dagelijks het team om het beste uit zichzelf te halen. Samen met het team streef jij altijd naar het beste product en, op die manier, de vrolijkste klanten. Jij zorgt ervoor dat het team alles binnen handbereik heeft wat zij kunnen doen om de beste prestaties neer te zetten. Je draagt de verantwoordelijkheid dat alles wat je doet past binnen het kader van de bedrijfsdoelstellingen, hygiƫneregels en procedures voor veiligheid en kwaliteit. Natuurlijk wordt jij eerst opgeleid als all-round medewerker zodat jij alle in's en out's van wat we doen kent. Daarnaast ligt het aan jou opleiding hoe we de rest van jou loopbaan gaan indelen, maar daar komen we vast en zeker samen uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatief vaardig, in mondelinge en schriftelijke Nederlandse taal Stressbestendig Leergierig Dynamisch en oplossingsgericht

Wat biedt het bedrijf?

Een onbetaalbaar leuke werksfeer Mogelijkheden om altijd meer te leren en door te groeien Flexibel in werktijden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder